14 dagers åpent kjøp

1-5 dager levering

Gratis frakt over 799,- Med unntak av større varer

Returner gratis i butikk

0 kr0.00

Personvern & Cookies

Eointerior respekterer dine krav til personvern

Vi i Eointerior setter stor pris på din bestilling på telefon eller på vår nettside.  Vi gjør oppmerksom på at vi følger alle gjeldende lover og forskrifter for behandling av kundeopplysninger. Du skal føle deg trygg når du handler hos oss. Din personlige informasjon er beskyttet av personopplysningsloven og Eointerior er som behandlingsansvarlig forpliktet til å behandle denne informasjonen på en sikker måte.

Det er fullt mulig å besøke vår hjemmeside eointerior.no uten at du må gi fra deg noen opplysninger om deg selv. Det er først når du ønsker å kjøpe varer at vi trenger informasjon for å kunne levere tjenesten du ber om. Denne erklæringen om vår personvernpolicy gir deg informasjon om hvilke opplysninger vi samler inn, hvordan vi behandler de opplysningene og hvilke opplysninger vi lagrer. Erklæringen er gjeldende enten du ringer inn din bestilling eller bestiller på vår hjemmeside eointerior.no

Hva er personvern?

Personvernet skal beskytte mot misbruk av personopplysninger. Behandling av personopplysninger er regulert i personopplysningsloven. Denne loven skal verne privatlivets fred, den personlige integritet og sørge for tilstrekkelig kvalitet på personopplysninger. For mer informasjon om personvern, se www.datatilsynet.no .

Hvilke personopplysninger ber vi om?
Ved bestilling via telefon tar vi inn opplysninger som er nødvendige for at vi skal kunne gi deg best mulig service. Dette inkluderer navn, telefonnummer, betalingsmåte (kort, kontant), innhold i bestilling samt pris på bestilling.

Hvordan brukes personopplysningene?
Som det kommer frem av beskrivelsen ovenfor brukes personopplysningene først og fremst for å kunne yte service i kundeforholdet. Skulle du være så uheldig at det var noe galt med din bestilling, vil vi, dersom du tar kontakt med oss, finne tilbake til din bestilling. Personopplysninger blir også brukt til å sikre at du som kunde får riktig bestilling til riktig tid.

Leverer vi ut opplysningene som er registrert om deg?
Opplysningene vi samler inn, blir ikke under noen omstendigheter utlevert til andre organisasjoner eller virksomheter.

 

 

Informasjonskapsler

Det fleste nettutbydere innsamler automatisk informasjon om deg som bruker gjennom såkalte informasjonskapsler (cookies). Det gjør vi også. Vi vil her fortelle deg hva vi gjør og hva vi bruker informasjonen til.

En informasjonskapsel (cookie) er en liten fil som blir lagret på din datamaskin. Informasjon som samles inn er IP-adresser, hvilke web-leser du bruker våre sider med, bredbåndsleverandør (ISP), operativsystem, dato og tid for ditt besøk, samt alle opplysninger som gjelder navigering.

Informasjonen vi innsamler bruker vi til å analysere trender slik at vi kan gjøre vår nettstedet bedre for deg å besøke. Informasjonen kommer kun til å bli benyttet internt hos oss og kommer ikke til å bli videreført til tredjeparter eller andre personer. Vi lagrer aldri informasjon som kan identifisere deg personlig.

Oversikt over informasjonskapsler/cookies på eointerior.no

Nedenfor fremgår hvilke informasjonskapsler vi bruker og hva de brukes til:

Førstepartcookies

Vi bruker disse informasjonskapslene for funksjonaliteten på hjemmesiden.

Drupal*, has_js, SSESS*, MANI_GDPR

For analytiske formål

Disse informasjonskapslene brukes for å analysere ditt besøk, slik at vi kan forbedre din brukeropplevelse.

_ceg.s, _ceg.u, _gat*, _ga, _gid

For markedsføringsformål

Disse informasjonskapslene brukes for å gi deg relevante annonser etter at du har besøkt vårt nettsted.

__ar_v4, __gads, __TT2_23608

Du kan skru av informasjonskapsler

Hvis du ikke aksepterer vår bruk av informasjon om deg via informasjonskapsler kan du gjøre tilpasninger i innstillinger i din nettleser, slik at den automatisk avviser informasjonskapsler eller til å informere deg hver gang et nettsted vil lagre en cookie.
Vi gjør oppmerksom på at skomani.no ikke vil fungere optimalt og det vil bli vanskelig å  handle på vår nettside, om du velger å skru av cookies.

Du kan slette informasjonskapsler

I menyen i din nettleseren din kan du slette informasjonskapsler som har blitt lagret på din datamaskin. Selv om du sletter informasjonskapsler kan de bli opprettet igjen når du besøker eointerior.no igjen ved en senere anledning. Vær også oppmerksom på at fremgangsmåten ved sletting av informasjonskapsler er ulik avhengig av hvilken nettleser du bruker.

Samtykke til bruk av informasjonskapsler

Ved å bruke eointerior.no godtar du at vi benytter informasjonskapsler nevnt over.

 

Loading...
    0
    Din handlekurv
    Din handlekurv er tomTilbake til butikk